Bildlänk: Nomacos logotyp: Etusivu
Sitemap
Bild: Åker

Etusivu » Referenssit »


VR on luottanut Melexiin jo 10 -vuoden ajan.VR Osakeyhtiö käytössä on ollut jo reilut 10 vuotta Melex huoltoautot. Tusinan verran autoja palvelee Pasilan varikkoalueella parhaimmillaan kolmessa vuorossa. Jokaisella työryhmällä työnjohdosta aina siivoukseen asti on oma modifioitu Melex käytössään. ”Melex soveltuu todella hyvin käyttöömme, koska joudumme liikkumaan pitkässä huoltohallissa sisällä sekä ulkona ratapihalle” Toteaa VR:n Pasilan varikon kalustosta vastaava Pertti Olkkonen. ”Meille tärkeää on ollut myös että Melexissä ei ole ilmennyt näiden vuosien aikana yhtään mainittavaa vikaa” jatkaa Olkkonen


Jokainen Melex on tilattu VR:lle valmiiksi modifioituna käyttötarpeen mukaan, autoihin on asennettu tarvittavat hälytysjärjestelmät, ModysSystemsin huoltoajoneuvo kalusteet (varaosalokerikot, tikaspaikat, työkalukaapit jne.) ja joihinkin malleihin on lisätty viihtyvyyttä lisäämään ilmastointi ja lämmityslaitteet. Yleisölle näkyvimmässä roolissa on Helsingin rautatieasemalla palveleva Melex, johon voi törmätä huoltotehtävissä pitkänmatkan Intercity junien ja Pendoliinojen saapuessa Helsinkiin.


VR:n kovassa kolmivuoro käytössä autojen akkuja huolletaan säännöllisesti pitkän eliniän takaamiseksi, rajusta käytöstä huolimatta autojen akut kestävät noin 4-5 vuotta joka on varsin hyvä saavutus ympärivuotisen ja ympäri vuorokautisen käytön huomioiden.


Lisätietoja:


Elcat Oy.
Tj. Kaj Bäckström
09 271 0698


VR Osakeyhtiö
Pertti Olkkonen
040 866 3375Bildlänk: Melex Bildlänk: Melex EU
Huoltoautot
Mopoautot
Bildlänk: Melex Golf
GolfautotBild: Rubrik: Aktuellt
Melex esittelee uuden jäätelöauton ja laajentaan mallistoaan.

Bild: Rubrik: Kontakt
Elcat Oy
info@melex.fi