Bildlänk: Nomacos logotyp: Etusivu
Sitemap
Bild: Åker

Etusivu » Mallit »


MELEX Huoltoauto  Esittely      Tekniset tiedot      Kuvat


Melexin esittely on kuin kevyen huoltoajoneuvon ostajan toivelista: Melex on pieni ja kätevä, hiljainen ja puhdas, kevyt ja vahva. Sillä on hyvä kuormankantokyky ja se on helposti varustettavissa erilaisten tarpeiden mukaan.

Toivomuslistan toteutumisen todistaa se, että Melex on Ruotsin suosituin ja eniten ostettu sähköauto: tänään yli 2500 asiakaiden tarpeiden mukaan modifioitua Melex-autoa huolehtii hiljaisista, turvallisista ja ympäristöystävällisestä lähikuljetuksista ympäri maata. Luku osoittaa, että Melex on varteenotettava haastaja perinteisille polttomoottorilla varusteluille työajoneuvoille.

Valitset sitten minkä Melex-ratkaisun tahansa, käyttökustannukset ovat aina miellyttävän alhaiset. Kun kulutus on on noin 10 kWh sadalla kilometrillä ja huoltokustannukset noin 30% alhaisemmat kuin vastaavalla polttomoottoriajoneuvolla (mm. vähemmän osia), myös talousosasto kiittää Melexiä.

Ota siis meihin yhteyttä ja tilaa oma koe-ajo. Melexin loistavat ominaisuudet voit huomata vain koe-ajamalla Melexin itse.

Bildlänk: Melex Bildlänk: Melex EU
Huoltoautot
Mopoautot
Bildlänk: Melex Golf
Golfautot

vr VR on luottanut Melexiin jo 10-vuoden ajan.

Lue lisää »


Bild: Rubrik: Kontakt
Elcat Oy
info@melex.fi