Bildlänk: Nomacos logotyp: Etusivu
Sitemap

Etusivu » Mallit »


MELEX Mopoauto  Esittely      Tekniset tiedot      Kuvat


Melex on tänä päivänä Ruotsin eniten ostettu sähköauto. Syyt tälle on helppo löytää. Melex on hiljainen ja puhdas, kevyt ja vahva ja mitä oivallisin lähikuljetuksiin kaikissa olosuhteissa.

Lukuisien Melex mallien joukosta löytyy myös malli, joka luokitellaan Mopoautoksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Melex tarjoaa ajoneuvon joka soveltuu julkisille teille ajettavaksi, kaikille jotka ovat täyttäneet 15-vuotta ja joilla on mopokortti. Tämä antaa aivan uudet mahdollisuudet mm. nuorten kesätyöläisten ja vanhusten toimenkuvan monipuolistamiseen. Mopoauto yhdistää kaksi loistavaa ominaisuutta yhteen, mopon taloudellisenajettavuuden ja pienenauton mukavuuden sekä kuormakantokyvyn.

Melex mopoautosta on kaksi versiota: lavallinen 2-hengen versio ja 4-hengen versio. Molemmissa versiossa on mukavat istuimet sekä turvavyöt takaamaan kaikkien matkustajien turvallisuuden liikenteessä.

Mopoauto mitä loistavin kulkuneuvo niin teollisuuden kunnossapidossa, puistoissa ja vaikkapa huvipuistoissa. Tilaa nyt koe-ajo ja koe Melex itse.

Bildlänk: Melex Bildlänk: Melex EU
Huoltoautot
Mopoautot
Bildlänk: Melex Golf
Golfautot

vr VR on luottanut Melexiin jo 10-vuoden ajan.

Lue lisää »


Bild: Rubrik: Kontakt
Elcat Oy
info@melex.fi