Bildlänk: Nomacos logotyp: Etusivu
Sitemap
Bild: Åker

Etusivu »


Mallit

Me osaamme arvostaa aikaasi – Melex nopeuttaa työtäsi ja tekee elämästäsi helpompaa. Runsas ja monipuolinen mallistomme tarjoaa sinulle aina oikean vaihtoehdon liikut sitten tyylillä ja nautiskellen golfkentällä tai haluat työhösi tehokkuutta – vastauksesi on aina Melex.


Huoltoauto
Melex huoltoauto ovat vertaansa vailla luottavuudessaan ja kestävyydessään. Kaiken huipuksi se tarjoavat runsaan määrän monipuolisia lisävarusteita kuten ModylSystemsin huoltoautovarusteet – Melex ja homma hoituu.
Lue lisää »
Mopoauto
Melex-mopoauto on tieliikenne hyväksytty huoltoautomme. Se sopii mainiosti vaikka kesätyöläisten käyttöön tai olosuhteisiin jossa joudut liikkumaan työsi parissa huoltohalleissa ja julkisilla teillä. Melexillä pääset turvallisesti paikasta toiseen.
Lue lisää »
Golfauto
Melex tarjoaa hiljaisen ja hienostuneen vaihtoehdon äänekkäiden polttomoottori - golfautojen tilalle. Voit nyt todella nauttia luonnosta ja fantastisesta pelistä. Yrityksemme 20-vuoden kokemus sähköajoneuvoista takaa varman ja luotettavan palvelun sekä luonnollisesti hienostuneet tuotteen.
Lue lisää »Bildlänk: Melex Bildlänk: Melex EU
Huoltoautot
Mopoautot
Bildlänk: Melex Golf
Golfautot

vr VR on luottanut Melexiin jo 10-vuoden ajan.

Lue lisää »


Bild: Rubrik: Kontakt
Elcat Oy
info@melex.fi